logo
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Maks 5 år
Eff. rente
23,41 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Santander Gebyrfri (Visa Gold)

Santander Consumer Bank har over 1,5 millioner kunder i Norden per 2018, og er blant Norges ti største banker, målt i forvaltningskapital. Banken opererer med norsk banklisens, og er regulert av det Norske Finanstilsynet. I tillegg er Santander medlem av Bankenes sikringsfond. Santander Consumer Bank er en gren i det store selskapet Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern med 144 millioner kunder og mer enn 200 000 ansatte. Med andre ord, kan kunder hos Santander være sikre på at de er i gode, sikre hender når de bruker deres tjenester og produkter.

Hva er Santander Gebyrfri VISA?

Gebyrfri VISA passer perfekt for deg som er glad i å reise - den er også helt gebyrfri på reise i utlandet. Det er veldig praktisk når du skal ta ut penger eller betale for varer, enten du er i Norge eller utlandet, at dette er helt gebyrfritt. Den inkluderer reiseforsikring og egenandeldekning for leiebil når du reiser, og dermed så slipper du altfor høye utgifter når du er ute og reiser. Reiseforsikringen får du automatisk hvis du betaler mer enn halvparten av reisekostnadene med Gebyrfri Visa. Hvis du for eksempel skal leie bil når du er på ferie i utlandet, vil det være hensiktsmessig å betale dette med Santander Gebyrfri Visa. Med dette kortet har du som sagt egenandeldekning, og det betyr at du slipper å betale for utleiers dyre egenandelsforsikring. Hvis leiebilen skulle bli utsatt for skade eller tyveri innenfor leieperioden (14 dager), vil du betale en egenandel, som du får tilbakebetalt etter du har sendt inn dokumentasjonen.
Skulle du være så uheldig og miste lommeboken din når du reiser, får du alltid tilgang til nødkontanter og nødkort – helt gratis og innen en til tre virkedager. Dessuten kan du få inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Med Gebyrfri VISA har du en kredittramme på opptil 100 000 kr, og du kan bruke helt opptil 5 år på å nedbetale dette. Du skal dog være over 20 år for å kunne bruke Gebyrfri VISA.

Gebyrfri Visa er oppdatert og moderne og kan brukes med Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay. Kortene Santander Red og Flexi Visa er også kompatible med Apple Pay. Det vil si at du kan registrere kortet ditt på din iPhone. Dermed kan du legge igjen lommeboken hjemme, og betale med mobilen eller klokken din (Apple Watch), så lenge butikken har en betalingsterminal som tillater dette. Kontaktløs betaling og Apple Pay er ganske utbredt i de fleste storbyer i Europa.

Som med Santanders andre kredittkort, vil du ha tilgang til Kickback – et cashbackprogram når du handler på nett, Dealpass – hvor du får tilgang til mange gode rabatter, og tilleggsforsikringer som ID-tyveri, helse-, advokat- og betalingsforsikring. Får å få maksimalt ut av kortet så er det lurt å gjøre seg kjent med hvilke steder som tilbyr Kickback og Dealpass. Hvis man planlegger sine innkjøp godt, og bruker nettsteder hvor man får Kickback, så kan det være potensielt mye penger å spare på å benytte seg av et Gebyrfri Visa fra Santander.

Alternativer til Santander Gebyrfri (Visa Gold)

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved