logo
Kredittramme
0 - 100 000 kr
Løpetid
Maks 5 år
Eff. rente
17,12 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Santander Red

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har over 1,5 millioner kunder i Norden per 2018, og er blant Norges ti største banker, målt i forvaltningskapital. Banken opererer med norsk banklisens, og er regulert av det Norske Finanstilsynet. I tillegg er Santander medlem av Bankenes sikringsfond. Santander Consumer Bank er en gren i det store selskapet Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern med 144 millioner kunder og mer enn 200 000 ansatte. Med andre ord, kan kunder hos Santander være sikre på at de er i gode, sikre hender når de bruker deres tjenester og produkter.

Om Santander Red

Santander Red kredittkort har en av markedets beste og laveste kredittkortrenter. Det egner seg derfor til større utgifter, som gjerne blir nedbetalt over lengre tid. Det eneste kravet, er at du er over 20 år.

Med Santander Red kan du ha en kredittramme på opp til 100 000 kr, med en nedbetalingsperiode på inntil 5 år. Kortet har ingen årsgebyr, ingen etableringsgebyr og inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Sammen med kortet har du tilgang til flere fordeler, blant annet "Kickback" - cashback på kjøp på nettbutikker, rabatter gjennom "Dealpass". Med moderne teknologi, kan Santander Red bli brukt med blant annet Apple Pay, så er en glemt lommebok aldri et problem. Santander Red utstedes av Visa, og det gjør de andre kredittkortene fra Santander også.

Apple Pay

Hvis du har iPhone, og eventuelt en Apple Watch, har du mulighet til å betale for varer i butikken med mobilen eller klokka di. Det krever at butikken du handler i benytter seg av en betalingsterminal som er kompatibel med Apple Pay, og at kortet ditt er kompatibel med Apple Pay. Santander Red kredittkort er kompatibel med Apple Pay, så det er dermed ikke krise hvis du skulle glemme kortet hjemme når du er på tur i butikken.

Kickback

Kickback er et fordelsprogram hvor du som kunde får igjen penger ved å handle i utvalgte butikker. Santander tilbyr kickback-programmet til alle som har et kredittkort fra Santander. De tilbyr fordelsprogrammet hos over 230 ulike nettbutikker. Du er automatisk del av fordelsprogrammet hvis du har et Santander Red kort, det koster ingen ekstra utgifter.

Deal Pass

Med rabattprogrammet Deal Pass vil du kunne få opptil 25 prosent rabatt. Man skal bare gjøre seg kjent med hvilke steder en kan benytte seg av programmet, og så skal man hente frem et drop-in-bevis som kan fås ved å sende en SMS til Santander. Hvis man planlegger litt før man for eksempel drar på reise, er det mye å spare ved å benytte seg av Santander Red kredittkort.

Forsikring

Med de forskjellige kortene fra Santander følger det med diverse forsikringer. Hvis du har Santander Gebyrfri Visa, og bruker dette kortet til å betale leiebil, så er du automatisk dekket for egenandelen, og trenger ikke kjøpe utleiers dyre egenandelsforsikring. Du har samtidig en reiseforsikring som dekker deg og familien når dere er ute på reise. Disse to forsikringene er inkludert i Gebyrfri Visa. Utover de forsikringene kan man få gunstige priser på tilleggsforsikringer som helseforsikring, ID-tyveriforsikring, betalingsforsikring og advokatforsikring (med advokatforsikring fra Santander er ID-tyveriforsikring inkludert).

Nettside

Santander har en moderne og oversiktlig nettside, hvor du kan få svar på det meste du lurer på om banken og deres tilbud. På nettsiden har Santander login til nettbank, som raskt tar deg til din side, hvor du har full oversikt over kort og kontoer. Du kan også enkelt bruke deres lånekalkulator til å regne og estimere på eventuelle lån du kunne ønske deg å ta, samt søke på disse lånene. Santander tilbyr en rekke lån, blant annet til bil, båt og MC, samt refinansiering og forbrukslån. Det er også slik at når du bestiller et Santander Red kort, vil du innenfor 24 timer kunne logge inn i din Santander Red nettbank og begynne å benytte deg av kortet før du har fått det.

Sparing

Santander er en bank som selvfølgelig tilbyr sparing, og de kan skilte med en av markedets beste renter. Du kan åpne sparekonto og høyrentekonto enkelt på Santanders nettside. På nettsiden har de også en sparekalkulator som du kan bruke til å beregne hvor mye pengene dine kan vokse over tid.

Spørsmål

Det er flere grunner til å velge Santander som det kan sees av denne artikkelen. Santander er en stor og trygg aktør, og kredittkortene deres har en rekke fordeler. De er oppdatert på de nyeste betalingsmåter, og nettsiden deres er mobilvennlig. Du lurer kanskje på om hvordan si opp Santander kredittkort, og dette kan enkelt besvares med; Nettbanken. Det meste kan løses fra deres lett tilgjengelige og oversiktlige nettbank. Det er alltid viktig å gjøre seg noen vurderinger før man skaffer seg et kredittkort, og før man bruker det. Når du bruker kredittkort låner du penger, og de pengene skal tilbakebetales. Dersom du lurer på om hvordan betale til Santander, så skjer det via overføring i nettbank, og du får månedlig faktura med utestående beløp på e-post. Det som er fint med kredittkortet er at du har en periode med rentefribetaling, det vil si at du kun betaler tilbake det du har brukt. Skulle du ikke klare å betale tilbake innen den rentefrie perioden, løper det raskt på høye renter, som blir enda vanskeligere å betale ned. Derfor er det viktig å tenke seg nøye om før man bruker kortet sitt, og være trygg på at beløpet man bruker er noe man klarer å betale tilbake ved en senere anledning. Noen kredittkort har også gebyrer ved bare det å eie det, det kan derfor være verdt å vurdere om man har behov for dette kortet i det hele tatt.

Hvis man tenker nøye om før man skaffer, og bruker et kredittkort, kan dette være et veldig godt hjelpemiddel i hverdagen, når betalinger skal foretas som kommer på et ugunstig tidspunkt, som for eksempel rett før lønnsutbetaling.

SpeakerCamera
13.11
Santander Red

Alternativer til Santander Red

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved