logo
Kredittramme
20 000 - 150 000 kr
Løpetid
24 - 60 måneder
Eff. rente
11,63 - 39,9 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Thorn Pauselån

Et Thorn lån som du kan sette på pause? Thorn pauselån gir deg muligheten til å sette betaling av lån på pause, når du har behov for litt avslapning fra økonomiske forpliktelser. Du lager en avtale med Thorn, når du føler du trenger en pause, og det går på dine premisser så langt det lar seg gjøre.

Når du tegner lånet, så bestemmer du selv hvor lang tid du skal bruke på å nedbetale lånet. Du kan låne fra 10 000 kr, og opptil 100 000 kr. Du betale ned lånet over hele 60 måneder, så lenge din økonomi passer til den nedbetalingsplanen.

I løpet av låneperioden har du mulighet til å be om to betalingsfrie måneder. Du kan allikevel kun be om én betalingsfri måned om året. Du trenger ikke planlegge langt frem for når du vil ha en betalingsfri måned. Hvis du føler at du trenger en liten pause fra lånet den neste måneden, skal du ringe Thorn og avtale det. Du må ringe Thorn før den 5. i den foregående måneden, får at de skal ordne med betalingsfri. Hvis du eksempelvis vil ha betalingsfri måned i september, skal du bare huske å ringe Thorn før den 5. august.

For Thorn er det veldig viktig med trygghet for kundene. Derfor legger de mye vekt på veiledning og forberedelser før det søkes om lån. De har en utbredt kundeservice, som kan kontaktes i gunstige åpningstider, og de sitter alltid klar til å besvare spørsmålene dine, knyttet til lån og økonomi. Det er like så viktig at du forbereder deg godt, og har full oversikt over økonomien din, før du søker om lån. Lån, uansett hvor og hva slags, er en stor forpliktelse og det er essensielt og ha nok økonomisk stabilitet til å betale ned lånet. Hvis du ikke greier å betale det ned, påbeløper det stygge renter, og du kan få store problemer.

SpeakerCamera
09.54
Thorn Pauselån

Alternativer til Thorn Pauselån

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved