logo
Kredittramme
25 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
9,52 - 35,5 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

yA Lånet

yA lånet

yA er en del av Resurs Bank AB, og ble startet i 1977 og børsnotert i 2016. Resurskonsernet drives i hele Norden med over 5,7 millioner kunder.

yA lånet er et lån uten sikkerhet - det betyr altså at du ikke trenger egen bil/eiendom for å kunne låne. Det kan dessuten gi deg et større handlingsrom i økonomien når det trengs. Trenger du å pusse opp det 50 år gamle kjøkkenet? Skal du investere i bilen eller båten du ønsker deg? Det vil kanskje kose deg litt mer enn det det månedlige budsjettet tillater deg. Ved slike situasjoner kan det være smart å ta et forbrukslån. Dessuten kan det faktisk være en fordel å bruke et større forbrukslån til å samle andre smålån - så slipper du å betale for de høye rentene og du kan få bedre rentebetingelser og en lengre tilbakebetalingsperiode. Med yA lån kan du låne opptil 500 000 kr, uten sikkerhet. Lånet kan brukes til alt du måtte ønske deg.

Etter at yA bank har mottatt din søknad, vil den behandles raskt. De vil så gi deg et uforpliktende, gratis tilbud på lån du kan ta. Etter at du har funnet deg et tilbud du vil takke ja til, vil du få pengene på konto etter ikke altfor lang tid.

Hvis du er usikker på hvordan et eventuelt lån vil se ut, eller hvor mye det vil koste deg, så kan du bruke yA banks lånekalkulator. Med lånekalkulatoren kan du enkelt plotte inn hvor mye du vil låne, og hvor lang tid du vil bruke på å nedbetale, så får du se den totale kostnaden av lånet.

Nedbetalingen kan skje på et tidsrom mellom 1-5 år. Dog kan denne nedbetalingen forlenges til maksimalt 15 år, forutsatt refinansiering.

Kravene for å kunne låne:

  • Over 20 år
  • Inntekt på minimum 250 000 kr i året
  • Ingen betalingsanmerkninger

Utover yA lån, både som forbrukslån og refinansieringslån, har yA flere andre produkter. De har for eksempel et yA bank kredittkort, som er 100% gebyrfritt og tilbyr inntil 50 dagers gratis kreditt. De tilbyr også en yA bank høyrentekonto med et fritt antall gebyrfrie uttak.

Alternativer til yA Lånet

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved