logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Gratis og uforpliktende tilbud
Kredittramme
0 - 150 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
25,76 %
Aldersgrense
18 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Lendo Kredittkort

Det finnes rett i overkant av 250 ulike typer kredittkort du kan velge mellom i Norge. Med et så stort og bredt utvalg kan det være vanskelig å finne ut av hvilket du skal velge. På Lendo kredittkort har de samlet sammen tre kredittkort på ett og samme sted, nettopp for å hjelpe deg litt på veien. Disse kredittkortene har hver sine formål – kanskje ett av dem passer akkurat deg og dine behov?

Credits Gold

Er du opptatt av at et kredittkort skal koste deg minst mulig, er et kredittkort fra Credits Gold noe du bør vurdere. Her trenger du ikke å bekymre deg for årsavgifter, etableringsgebyr, eller gebyrer ved varekjøp og uttak i minibanker. De to sistnevnte gjelder både innad i Norge og når du er på reise utenlands. Du kan faktisk bruke kortet på 25 millioner steder over hele verden – helt gebyrfritt.

Er du glad i å reise, vil dette kortet også være svært gunstig. Du får gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert, fra Gouda forsikring – som anses som en av de beste reiseforsikringene i Norge. For å få dette inkludert, skal 50% av reisen betales med kredittkortet. Da får du også med bl.a. leiebilforsikring, kompensasjon ved forsvunnet og/eller forsinket bagasje og tilgang til en døgnåpen alarmsentral, hvis dette skulle være nødvendig.

Med kortet følger et stort og bredt fordelsprogram, hvor du som kunde kan få rabatter på inntil 30%. Rabattene er innenfor mange varierende kategorier, og er spredt utover hele landet. Med et kredittkort fra Credits Gold har du en kredittgrense på inntil 100 000 kr, pluss en rentefri periode på 43 dager.

Instapay Mastercard

Hvis en lavest mulig rente er det viktigste for deg, er dette kredittkortet fra Instapay Mastercard trolig det mest ideelle, da rentene er en av de laveste på markedet. Man skal dog være klar over at kortet skiller seg ut fra andre kort ved at man ikke får en rentefri periode. Det er derfor mest gunstig for deg som helst ønsker å betale ned på kredittkortlånet over tid.

Som kunde hos Instapay medfølger det mange gode tilbud og rabatter når du gjør varekjøp med kortet. Det er ofte de kjører kampanjetilbud gjennom året, og hver måned er det en fast månedsrabatt på 5% innenfor en bestemt kategori. For hver måned er det en ny kategori, så med litt planlegging, har du mulighet for å gjøre gode kupp og spare store summer.

Kredittkortet kan brukes på alle steder som godtar MasterCard, det vil si at du har over 34 millioner butikker å velge mellom – både innen- og utenlands. Dette er gjeldende for fysiske butikker så vel som onlinebutikker. Ved en eventuell søknad er det din egen økonomi som bestemmer lånesummen du kan få, men du har muligheten til å søke om en kredittgrense på inntil 100 000 kr.

Re:member Black

Ønsker du et kredittkort med mange gode fordeler, er dette kortet muligens det mest aktuelle for deg. Ved innmeldelse kan du de første 100 dagene se frem til 5% cashback på alle kjøp, noe som gir deg muligheten til å spare inntil 2000 kr.

Med Re:member Black har du tilgang til deres eget bonusprogram – Re:member Reward. Dette gir deg muligheten til å spare opptil 20% i mer enn 200 nettbutikker. For å hjelpe deg med å finne nettbutikker med disse rabattene, tilbyr de en egen utvidelse som du kan laste ned til din nettleser. Denne heter “Reward-jegeren”, og gjør jobben enklere for deg, så slipper du selv å saumfare gjennom hele nettet.

En annen god fordel med dette kortet, er at du kan få inkludert reise- og avbestillingsforsikring hvis du betaler halvparten av reisekostnadene med kredittkortet. Disse forsikringene vil da medfølge gratis.

Av de tre kortene som tilbys på Lendo kredittkort, er kortet fra Re:member Black det med høyest kredittgrense. Du kan bruke inntil 150 000 kr, i tillegg til at du får en kredittfri periode på inntil 45 dager. Det er heller ingen årsavgifter med dette kortet.

Send inn en søknad i dag

I det store og hele er de aller fleste kredittkort relativt like, da det til syvende og sist er snakk om lånte penger. Men hvis du først har behov for et kredittkort, kan det være en god idé å finne et kredittkort som passer best mulig til deg og din situasjon.

Hvis du ønsker å søke gjennom Lendo kredittkort, kan du sende inn en uforpliktende og gratis søknad. Denne sendes samtidig til de tre ulike bankene, slik at du enkelt kan se hvilket tilbud som er best. Du bestemmer selv hvilket kort du vil ha.

SpeakerCamera
08.03
Lendo Kredittkort

Alternativer til Lendo Kredittkort

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Credits Gold logo
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Fleksibel betaling
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved