logo
Kredittramme
10 000 - 500 000 kr
Løpetid
1 - 15 år
Eff. rente
23,95 %
Aldersgrense
21 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Nordea

Banken Nordea under dette navnet ble stiftet i 2001, etter sammenslåingen av de fire bankene Nordbanken, Unibank, Kreditkassen og Meritbank. De fire bankene var et resultat av mange sammenslåinger av opprinnelig 300 banker, som daterer seg tilbake 1820-tallet.

Nordea er en av de største bankene i Norden, og er til stede i 20 land. Banken har cirka 9 millioner private kunder, og har omtrent 29 000 medarbeidere. 

For Nordea er det viktig å henge med i den digitale utviklingen, og de har gjort det klart at de på lang sikt ønsker å bli en heldigital bank. De var tidlig ute med kontaktløs betaling, mobilbank, og Apple Pay. Her får du vite litt mer om hva Nordea har å tilby deg som kunde.

Nordea på nett

Som nevnt så er Nordea bank opptatt av digitale fremskritt, og de setter stort fokus på brukervennlighet. Derfor har de lagt mye krefter i utformingen av en meget god og oversiktlig Nordea nettbank, som du som kunde har tilgang til uansett hvor du er. Nordea nettbank har også et velutviklet brukergrensesnitt som også er tilpasset mobile enheter. De har en lett tilgjengelig app til de fleste mobiltelefoner, som gjør at du alltid har kort vei til nettbanken din, enten du vil overføre penger mellom egne kontoer, eller overføre penger til andre.

Nordea Liv

Inne på sine nettsider har Nordea et program som de kaller for «Ditt liv». I programmet har de tatt for seg de forskjellige økonomiske aspektene som følger ved de forskjellige stadiene av livet. De kommer med tips og råd, og gir informasjon knyttet til forskjellige obligatoriske økonomiske belastninger.

Nordea Lån

Nordea tilbyr en rekke tjenester knyttet til lån. Hos dem kan du ta forbrukslån, boliglån, billån, og flere andre typer lån. Hvis du ønsker å regne ut hva de forskjellige lånene koster, har Nordea lånekalkulator. Den kan du bruke til å se hvor mye du betaler i måneden, basert på hvor stort lån du vil ta opp, og hvor lang nedbetalingstid du ønsker. Inne på sine nettsider har Nordea boliglånskalkulator og billånskalkulator, i tillegg til den alminnelige.

Nordea tilbyr forbrukslån på opptil 500 000 kr, og en nedbetalingstid på opptil 15 år, dog fordrer det at lånet innfrir annen gjeld (maksimalt 5 år, hvis du vil unngå dette). Nordea har også noen kriterier for deg som søker om lån:

  • Du skal ha en trygg og stabil økonomi.
  • Du skal ikke ha betalingsanmerkninger.
  • Du skal være minst 21 år gammel.
  • Du skal ha en fast bruttoinntekt på minst 150 000 kr i året.

Disse kriteriene setter banken for at det skal være tryggest mulig, både for deg og for banken, at du tar opp lån. På denne måten kan de forsikre seg om at du mest sannsynlig vil klare å betale ned lånet du søker om.

Nordea Bank

Nordea har selvfølgelig et utvalg av bankkort til deg som kunde. De har både kredittkort og vanlig bankkort. Av kredittkortene har de to typer, hvorav det ene er et standard kredittkort, med gode fordeler ved handling. Det andre kredittkortet gir deg tilgang til en rekke flyplass-lounger rundt om i verden. Blant bankkortene har de et standard debit-kort, som fungerer som vanlige debit-kort gjør. Men Nordea har også to andre bankkort, et til ungdom, og et til barn. Disse to bankkortene har en rekke sperrer, men åpner samtidig opp for at barn og unge tidlig kan lære om hvordan man handler med kort, og hvordan man bruker det fornuftig. Alle kortene til Nordea er kompatible med kontaktløs betaling, Apple pay, Google pay, Fitbit pay, og Garmin pay (det er visse forbehold knyttet til kort for barn og ungdom).

Ved siden av de nevnte tilbudene og fordelene, har Nordea en rekke andre produkter og programmer som er tilgjengelig for kundene. Eksempler på dette er sparing og investering, med blant annet fondskonto og aksjesparekonto. De har også pensjonsprogrammer og en rekke forsikringer, som livsforsikring, Kasko, innboforsikring, kjæledyrsforsikring og reiseforsikring, for å nevne noen.

Noen raske spørsmål

Her er besvares noen spørsmål du kanskje måtte sitte inne med, om Nordea som bank:

Hvor mye kan jeg låne hos Nordea?

Hvor mye du kan låne avhenger av hva slags lån du tar, og dit tutgangspunkt økonomisk. Men hvis du vil ta et forbrukslån, kan du potensielt låne opp til 500 000 kr.

Hvordan opprette avtalegiro hos Nordea?

Avtalegiro oppretter du enkelt i Nordeas nettbank. Du klikker deg inn på «betaling», og så videre til «avtalegiro».

Hvor lang tid tar det å få nytt bankkort av Nordea?

Du vil innen 3 dager etter du har bestilt nytt kort få en SMS, når du har bekreftet den SMSen, vil du få et nytt kort i posten innen 14 dager.

Nordea Kundeservice

Hvis du har flere spørsmål om Nordea og deres tjenester, så har Nordea en meget velutviklet og brukervennlig kundeservice. På deres nettsider har de en søkemotor hvor du kan skrive inn nøkkelord, og søke frem artikler som omhandler ditt problem. De har forklaringer til alle sine produkter, og de er enkelt ordnet etter kategori, så det er lett å finne frem. Hvis du ikke finner det du lurer på, kan du alltid chatte med en medhjelper på nettet, eller ringe dem innenfor deres gunstige telefontider. Nordea har også et nummer for de eldre kundene, hvis de skulle ha problemer med å forstå problemer knyttet til nettbank og mobilbank.

SpeakerCamera
08.03
Nordea

Alternativer til Nordea

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Credits Gold logo
Inntil 43 dagers rentefri kreditt
Fleksibel betaling
Les mer
Axo Finans Kredittkort logo
Fordeler tilpasset deg
Få en kostnadsfri kredittscore
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved