logo
Hjelp til uforutsette kostnader
Santander SAFE Låneforsikring
Lånet utbetales til deg, og kan brukes slik du selv ønsker
Kredittramme
30 000 - 400 000 kr
Løpetid
1 - 5 år
Eff. rente
8,6 - 30,8 %
Aldersgrense
23 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Santander forbrukslån

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har over 1,5 millioner kunder i Norden per 2018, og er blant Norges ti største banker, målt i forvaltningskapital. Banken opererer med norsk banklisens, og er regulert av det Norske Finanstilsynet. I tillegg er Santander medlem av Bankenes sikringsfond. Santander Consumer Bank er en gren i det store selskapet Banco Santander, som er en av verdens største finanskonsern med 144 millioner kunder og mer enn 200 000 ansatte. Med andre ord, kan kunder hos Santander være sikre på at de er i gode, sikre hender når de bruker deres tjenester og produkter.

Om Santander Forbrukslån

Santander Forbrukslån kan gi deg flere fordeler. Du kan få hjelp til å dekke uforutsette kostnader og lånet kan utbetales til deg så du kan bruke det på akkurat det du selv ønsker. Forbrukslånet er nemlig et lån uten sikkerhet, som vil si at du hverken trenger å stille frem med bolig, bil eller andre eiendeler, for å låne. På Santanders nettside kan du bruke deres lånekalkulator til å skaffe deg et estimat over hvor mye et lån vil koste deg, basert på hvor mye du vil låne og hvor lang tid du vil bruke på å nedbetale det.

Det er dog noen krav du skal møte, for å kunne låne. Du skal være over 23 år, og ha et inntekt på 200 000 kroner i året. Du skal ikke ha noen betalingsanmerkninger eller inkasso, og du skal være bosatt i Norge. Møter du disse minstekravene, kan du låne et beløp på mellom 30 000 kroner til 350 000 kroner, avhengig av hvor mye du trenger for å dekke dine utgifter – enten det er oppussing, nye klær til sesongen eller en ferie. DU kan selv velge hvor lang tid du vil ha for å tilbakebetale lånet. Er det første gang du låner, anbefaler banken å tilbakebetale det på maksimalt 5 år. Er det et refinansieringslån som samler alle dine lån i ett, kan du dog tilbakebetale det på maksimalt 15 år. Det er viktig å tenke nøye gjennom før man tar opp et lån. Det kan virke ganske lett og tilgjengelig, og dermed fristende, å ta opp et forbrukslån. Med så lite sikkerhet, og lett tilgang på penger, påbeløper det fort høye renter, og det særlig hvis man ikke kan betale til tiden. Derfor er det lurt å legge en plan før man søker om lånet. Skaff deg en oversikt over ditt faste månedlige forbruk, og legg en klar plan for hva du kan betale i måneden. Vær smart og tenk heller at du kan betale mindre enn det du tror du kan betale i måneden, for det er alltid mulig å betale ned mer i en måned enn avtalt. Dette vil gi deg litt økonomisk frihet utover faste nedbetalingen til banken.

Generelt er forbrukslån fra Santander en rask og god måte å få et lån på. Det er en trygg og god bank, og du blir grundig vurdert før låne innfris, dette for din egens, og bankens skyld. Det er ofte det enkleste å ta et forbrukslån når uforutsette utgifter dukker opp.

SpeakerCamera
06.50
Santander forbrukslån

Alternativer til Santander forbrukslån

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
Ferratum logo
Fleksibel tilbakebetaling
Betal kun for det du tar ut
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved