logo
Kredittramme
0 - 75 000 kr
Løpetid
Ubegrenset
Eff. rente
26,39 %
Aldersgrense
20 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Shell Mastercard

Om Shell MasterCard

Shell MasterCard er et kredittkort som tilbys av IKANO Bank, som er en anerkjent bank med lang erfaring innen lån og sparing.

Med Shell MasterCard kan du slå to fluer i én smekk – du kan få både et bonuskort og kredittkort i ett. Du sparer bonus på blant annet drivstoff til bilen – du sparer 40 øre per liter, når du fyller hos Shell bensinstasjoner i hele Norge – og den første måneden sparer du dobbelt så mye. Du sparer også 1% på varekjøp i hele verden, hvor du kan spare inntil 500 kroner i måneden.

Fordeler med Shell Mastercard

Over er det blitt nevnt noen av mange fordeler ved Shell Mastercard. Som sagt er dette et bonuskort, det medfølger en rekke bonuser og muligheter for besparelser. Med dette kortet er du inkludert i et DealPass-program som gir deg mange spesialtilbud hos nettbutikker, spisesteder, reiseoperatører og mange flere aktører. Akkurat hvilke tilbud og hvor de gjelder kan du se på Ikano Bank sine nettsider, eller i Ikano Bank DealPass-appen. Som bruker av Shell Mastercard får du 0.75% trumf-bonus på kjøpesummen ved kjøp av varer og tjenester. Dette forutsetter at du betaler fakturaen innen forfall. Du får også 50 dagers rentefri betalingsutsettelse på alle dine kjøp, og hvis du betaler hele fakturaen innen forfall, påløper det ingen renter. En annen fordel med Shell Mastercard er at alle varekjøp er gebyrfrie, både i Norge og i utlandet. Du kan også ta ut penger i over 1 million minibanker, og du kan bruke kortet overalt hvor mastercard aksepteres, altså hos mer enn 30 millioner butikker, hoteller, restauranter, etc., over hele verden. Med Shell MasterCard slipper du også årsavgift og etableringsgebyr. Du kan ha en kredittramme på inntil 75 000 kroner, hvor du også får inntil 50 rentefri dager.

Bruk Shell Mastercard smart! Planlegg innkjøp, så du handler hos aktører som inngår i DealPass-programmet. Du kan potensielt spare mye penger på å handle de stedene som gir deg rabatter eller fordeler. Hold deg alltid oppdatert på appen, og se hvor det er smart å kjøpe. Å planlegge før man handler er med på å legge grunnlaget for en god og stabil økonomi. Det kan også være smart å skaffe seg en oversikt over hvor dine nærmeste Shell-stasjoner ligger, og hvis du skal ut på tur med bilen, så kan det være en god idé å gjøre seg kjent med hvor man kan fylle bensin billigst på ruten. Det vil så i ditt tilfelle, som bærer av Shell Mastercard, være på en Shell-stasjon!

Ikano Bank

Shell Mastercard er et produkt av banken Ikano Bank. Da banken ble opprettet var den eid av IKEA-konsernet, men den har nå gått videre til å eies av Kamprad-familien selv. Ikano Bank har sitt eget kredittkort som heter Ikano Visa. De har lang erfaring med kredittkort, og de er en stabil og trygg aktør.

Nettside og Nettbank

Shell Mastercards nettside bærer preg av at det er et produkt av Ikano Bank, og som Ikano Bank, har Shell Mastercard en oversiktlig og brukervennlig nettside. På siden finner du alt du trenger å vite om fordelene med kortet, hvilke krav som skal oppfylles for å kunne få kortet samt en innlogging til Shell Mastercard nettbank. I nettbanken kan du enkelt overføre penger fra Shell Mastercard til din bankkonto, eller til dine venner og familie. Det er et par krav til at du skal kunne overføre penger i nettbanken, og det er at du skal ha vært kunde i minst 6 måneder, og ha foretatt minst 2 innbetalinger. Du kan ikke overføre penger til kontoer med KID-nummer. På nettsiden er det også en kontaktside, hvor du kan kontakte kundeservice hvis du brenner inne med spørsmål. Ikke nøl med å kontakt kortutsteder hvis det er noe du har problemer med, økonomisk eller annet. Utsteder er interessert i å hjelpe deg med de problemer du skulle ha.

Krav til søker

Før du søker om Shell Mastercard, skal du oppfylle noen krav. Minstekravene for at du skal kunne søke om Shell MasterCard er følgende:

  • du skal være over 20 år
  • du skal ha fast inntekt og en ryddig økonomi
  • du skal ikke ha noen betalingsanmerkninger

Disse kravene stilles til deg for din egen trygghet. Utsteder av kredittkortet vil være trygg på at du klarer å håndtere et kredittkort og ansvaret som følger med det. Det gjøres en kredittsjekk av deg for å kontrollere kravene. Betalingsanmerkninger forsvinner umiddelbart i det du innbetaler det beløpet du skylder. For å gjøre kredittsjekken og søkeprosessen enklere, så kan du på forhånd forsikre deg at du ikke har noen betalingsanmerkninger. Sørg for at lån du har betales i tide, og at du ikke har noen forfall.

Viktige vurderinger

Utover kravene som stilles til deg som søker, skal man alltid gjøre noen overveielser før man søker om, og før man bruker et kredittkort. Man må alltid huske at pengene man bruker er lånte penger som skal betales tilbake. Det som er så fint med et kredittkort er at du har rentefribetaling, så lenge du betaler før forfallsdato. Det som er dumt med kredittkort er det at hvis du ikke klarer å betale innen forfallsdato, vil renten bli veldig høy, og det blir fort meget dyrt. Derfor er det alltid viktig å tenke seg om før man betaler et stort beløp med kredittkort, er det noe en klarer å betale tilbake innen fristen?

Det kan av og til også være greit å betale med et vanlig debetkort, hvor du kun kan bruke penger du har. Da slipper du å forholde deg til en senere regning hvor penger skal betales tilbake. Men det er som sagt ofte en del fordeler som følger med et kredittkort, og dermed også penger å spare, så det blir en vurderingssak.

Alternativer til Shell Mastercard

Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Re:member MasterCard logo
Inntil 45 dagers rentefri kreditt
Opptil 20% rabatt i 200+ nettbutikker
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved