logo
Kredittramme
10 000 - 150 000 kr
Løpetid
12 - 60 måneder
Eff. rente
11,49 - 39,9 %
Aldersgrense
25 år

Denne kampanjen er inaktiv på Moneezy

Dessverre er denne kampanjen for øyeblikket inaktiv på Moneezy, men vi har muligvis funnet et alternativ til deg. Klikk her for å se våre alternative lånemuligheter.

Innholdsfortegnelse

Spargo Finans

Spargo Finans er tilknyttet Thorn Norge Finans AS, og det er gjennom denne bedriften at finansieringen foregår.

Spargo Finans tilbyr privatlån på mellom 10 000 kr. – 150 000 kr, for deg over 25 år. Løpetiden går fra 12 til 60 måneder, og besøker du deres hjemmeside, finner du fort ut hvordan du kan gå frem for å søke om lånet. Du skal bare følge disse 3 trinnene:

  1. Velg beløp og løpetid
  2. Tast inn dine opplysninger om navn og personnummer
  3. Du får svar - de foretar en individuell kredittvurdering og kontakter deg.

Prosessen skal være rask og sikker, og du får som oftest svar innen én time, hvis du sender søknaden i åpningstiden. Når du søker skal du også samtykke til at Spargo kan hente kredittopplysningene dine. Dette er for å sikre seg at du har økonomien og disiplinen til å håndtere et lån. Det vil være en trygghet både for deg og for Spargo Finans.

Pengene kommer inn på kontoen din samme dag, som lånet blir godkjent – eller senest dagen etter. Det skal ikke stilles noen sikkerhet for lånet, og du bestemmer helt selv, hva pengene skal brukes til. Får du plutselig mer penger i lommeboken, kan du alltids betale tilbake hele lånet, og det koster naturligvis ikke noe ekstra.

Få et overblikk

Det er alltid en god idé å få et overblikk over din daglige økonomi, innen du søker om et lån. Ved å gjøre det, blir du klar over om det faktisk er plass til et lån, og i såfall hvor stort det kan være.  Man skal huske på at et lån gir penger her og nå, men på sikt gir det flere utgifter.

Spargo Finans har selv laget tre gode råd, som kan hjelpe deg med dette overblikket. Det handler om å legge et budsjett, så du kan se hva du har til rådighet. Du kan også laste ned et budsjettskjema som kan utfyldes, fra deres hjemmeside.

Alternativer til Spargo Finans

Lendo Kredittkort logo
Søk om flere kort samtidig
Velg det som passer deg best
Les mer
Moneezy logo
Velg lånet som passer deg best
Gratis og uforpliktende oversikt
Les mer
AXO Finans logo
Du får svar innen kort tid
Tilbudet du får er uforpliktende
Les mer
Copyright © 2024 Moneezy - All Rights Reserved